Nieuws

Published on oktober 2nd, 2017 | by info@corporatiebouw.nl

0

WoonEnergie levert duurzame energie voor corporaties

WoonEnergie is de enige energieleverancier in Nederland die er speciaal is voor woningcorporaties en hun huurders. Zij vinden dat huurders recht hebben op voordelige en duurzame energie. En op een betrouwbare en betrokken organisatie die hen bijstaat om hun energiekosten nog verder te verlagen. Nu én in de toekomst. Zij kiezen voor duurzame relaties.
Met klanten, met woningcorporaties en met de samenleving. Daarom werken ze samen aan betaalbare energie en duurzaamheid.

Speciaal voor huurders: een lagere energierekening dankzij de EnergieTest
Energie besparen is makkelijker dan we denken. Bovendien is het niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu! WoonEnergie werkt samen met woningcorporaties om huurders te helpen bij het verlagen van hun energieverbruik. Zo creëren ze een win-winsituatie: voor de huurder een lagere energierekening en voor het milieu minder CO2-uitstoot.
Hoe ze dat doen? Onze adviseurs gaan bij uw huurders langs en nemen aan de deur een gratis EnergieTest af. Met de EnergieTest berekenen we het potentiële bespaarbedrag van de huurder.
Dit doen ze aan de hand van een aantal vragen. Bij het afnemen van de EnergieTest krijgt de huurder direct adviezen en nuttige tips om eenvoudig te besparen op het energieverbruik.

Speciaal voor woningcorporaties: de Eneco WarmteWinner®
Als onderdeel van de Eneco Groep biedt WoonEnergie woningcorporaties voor hun huurwoningen de Eneco WarmteWinner®. De WarmteWinner doet precies wat hij zegt: warmte terugwinnen.
We konden al heel veel dingen zelf recyclen. Van huisafval tot mobieltjes. Maar de warmte in huis was lastig. Nu wordt dat heel eenvoudig. De WarmteWinner haalt warmte uit ventilatielucht die nu met warmte en al het huis verlaat. Deze compacte warmtepomp zet de warmte daarna om in warm water voor verwarming. Pas als de warmte eruit is gehaald, verlaat de ventilatielucht het huis. Met de WarmteWinner kan maar liefst tot de helft van het gasverbruik bespaard worden.

Meer weten?

Bel of mail 088 – 89 51 090 of info@woonenergie.nl.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Schrijf u gratis in voor de nieuwsbrief

 • Laatste Artikelen

 • Uitgever

  Spoor & Partners
  Postbus 20
  2040 AA ZANDVOORT
  Passage 17
  2042 KS ZANDVOORT
  023- 5740881
  contact@corporatiebouw.nl

X