Nieuws

Published on februari 9th, 2018 | by info@corporatiebouw.nl

0

Renson Healthbox 3.0: een nieuwe stap in installatiegemak

Healthbox 3.0 van Renson zorgt – als onderdeel van het C+ ventilatiesysteem – op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze geconnecteerde vraaggestuurde ventilatie-unit is klaar voor alle ‘smart homes’, want die communiceert voortaan zowel met jou als installateur als met de bewoner, elk via een bijbehorende applicatie. Voor jou als installateur wordt de installatie en inregeling van de ventilatie via de app nog een stuk praktischer.

En dat is niet alles, want daarnaast heb je ook toegang tot de ‘My Lio’-webportal waarin je al je installaties kan beheren, van voorbereiding tot opvolging. Via die portal krijg je met andere woorden in één oogopslag een duidelijk overzicht van de status van je projecten en alle administratie die daaraan vasthangt.

Via de ingebouwde sensoren monitort de Healthbox 3.0 de binnenluchtkwaliteit op vocht, CO2 en/of VOC’s (geurtjes). De unit past het ventilatieniveau daar automatisch op aan zodat die op een energiezuinige manier enkel daar ventileert wanneer nodig. De SmartConnect-aansluiting maakt van Healthbox 3.0 bovendien een geconnecteerd ventilatiesysteem dat niet alleen klaar is voor smart homes, maar vooral voor jou als installateur heel wat tijdswinst bij installatie en opvolging oplevert. De speciaal ontwikkelde installateurs-applicatie bij Healthbox 3.0 gidst je namelijk doorheen het hele installatieproces, de inregeling en kalibratie. De configuratie en alle parameters zoals drukval, ingesteld debiet, … worden gevisualiseerd. Ook het bijstellen van de debieten gebeurt voortaan via de app, waarbij Healthbox 3.0 zich meteen aanpast.

Naast de connectiviteit werd bij het ontwerp van de nieuwe ventilatie-unit ook rekening gehouden met akoestiek, energiezuinigheid en compacte inbouwmogelijkheden. Healthbox 3.0 meet amper 20 cm hoog, is uitgerust met een nieuwe, extra energiezuinige en stille ventilator, en kan met behulp van collectoren meer ruimtes (max. 11) ventileren dan de 7 aansluitingen op de ventilatie-unit.

 Bekijk, ‘like’ en deel de gloednieuwe Healthbox 3.0 installateursfilm hier:
https://youtu.be/in-ZvsYQbbA

Renson: alles voor energiezuinig en efficiënt ventileren onder één dak

Met de Healthbox 3.0 (C+), Endura (E+) en Endura Delta (D) heeft Renson voor elk type ventilatiesysteem het nodige in huis, of de keuze nu valt op vraaggestuurd ventileren met natuurlijke toevoer van verse lucht (al dan niet met recuperatie van de warmte uit de ventilatielucht voor sanitair warm water en ruimteverwarming, zoals bij de Endura het geval is) of een volledig mechanisch (balans)ventilatiesysteem D.

En het gaat nog verder, want voor wie kiest voor natuurlijke ventilatie, heeft Renson ook raamventilatieroosters in het assortiment. Verder zijn ook extractieroosters, een flexibel dubbelwandig luchtkanalensysteem (Easyflex) en zelfs een design dakdoorvoer onder dezelfde merknaam verkrijgbaar. Kortom: Renson bundelt alle kwalitatieve onderdelen voor een correct werkend ventilatiesysteem. In combinatie met een degelijke installatie leidt dat tot de best mogelijke totaalinstallatie voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

www.renson.nl


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Schrijf u gratis in voor de nieuwsbrief

 • Laatste Artikelen

 • Uitgever

  Spoor & Partners
  Postbus 20
  2040 AA ZANDVOORT
  Passage 17
  2042 KS ZANDVOORT
  023- 5740881
  contact@corporatiebouw.nl

X