Nieuws begonnen met bouw 15 appartementen in plan De Berghorst in Enter

Published on mei 21st, 2024 | by info@corporatiebouw.nl

0

Start bouw appartementen ‘De Berghorst’ in Enter

In Enter is officieel begonnen met de bouw van 15 nieuwe appartementen in het plan De Berghorst in Enter. Martin Companje (directeur Roosdom Tijhuis) en Gerrit Breeman (directeur-bestuurder Reggewoon) markeerden de mijlpaal door het hijsen van een vlag.

Aan de noordkant van Enter wordt de wijk De Berghorst uitgebreid. De 15 appartementen die Roosdom Tijhuis hier in opdracht van Reggewoon bouwt, zijn daar onderdeel van. In de wijk komt een mix van diverse woningmodellen. Zo ontstaat er een gevarieerde wijk waar iedereen zich thuis kan voelen.

Belangrijk

Reggewoon vindt het belangrijk dat in alle wijken sociale huurwoningen staan, zo ook in nieuwbouwwijken. Daarbij streeft Reggewoon er naar om in ieder gebied te zorgen voor voldoende diversiteit in type woningen en differentiatie in huurprijs. In Berghorst Enter komen daarom naast sociale huurwoningen ook appartementen.

“De 15 appartementen in de Berghorst is de eerste ontwikkeling die wij voor Reggewoon mogen uitvoeren. De funderingen, kozijnen en daken worden in eigen huis gebouwd, dat zorgt voor een snelle doorlooptijd. We kijken uit naar een voorspoedige bouw.” Aldus Martin Companje.

Lees ook: vorig jaar bouwde Roosdom Tijhuis 29 nieuwbouwwoningen in de Nieuwveense Landen.

Variatie

Alle woningen zijn geschikt voor 1- en 2- persoonshuishoudens. De appartementen hebben een woonoppervlak vanaf 54 m2. Er komen vijf appartementen met twee slaapkamers, deze hebben een oppervlak van ongeveer 67 m2. Alle woningen hebben een balkon en een eigen berging in het gebouw.

Alle appartementen worden gasloos opgeleverd. Op het dak wordt het maximaal aantal zonnepanelen geplaatst, zodat de woningen nog energiezuiniger zijn. Ook wordt een warmtepomp aangebracht en ventilatie met warmteterugwinning. De nieuwe bewoners wonen en leven straks op een duurzame en energiezuinige manier, volledig elektrisch.

De bouw van de woningen is naar verwachting begin 2025 afgerond. De woningen worden begin 2025 aangeboden via woninghuren.nl.

https://www.reggewoon.nl/over-ons/nieuws/laatste-nieuws/nieuwsbericht/officiele-start-bouw-15-appartementen-de-berghorst-in-enter


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X