Nieuws Een feestelijk begin van 2024 voor 80 nieuwe huurders van Centrada

Published on januari 9th, 2024 | by info@corporatiebouw.nl

0

Centrada levert 80 nieuwbouwwoningen op

Een feestelijk begin van 2024 voor 80 nieuwe huurders van Centrada. Op 3 en 4 januari ontvingen zij de sleutel van hun nieuwe woning. Centrada levert deze maand 66 appartementen op in woongebied Hooghe Bomen en 14 eengezinswoningen in Klein Nooten.

De oplevering werd met enthousiasme ontvangen door de nieuwe bewoners. Ronald Gouwerok, manager Vastgoed van Centrada, deelde deze vreugde: “Het voelt goed om zoveel blije gezichten te zien. We weten natuurlijk dat er heel veel mensen op zoek zijn naar een woning. Daarom zetten we ook alles op alles om zoveel mogelijk woningen bij te bouwen. Daarmee zorgen we ervoor dat alle woningzoekenden een betere kans krijgen op het vinden van een woning.”

Centrada heeft een gevarieerd woningaanbod gerealiseerd, gericht op verschillende doelgroepen en inkomenscategorieën. In Hooghe Bomen zijn bijvoorbeeld studio’s van 35 m2 speciaal voor jongeren van 18 tot 23 jaar gerealiseerd. Daarnaast zijn er twee-, drie- en vierkamerappartementen, variërend van 49 m2 tot 89 m2. Een aantal is speciaal voor doorstromers en starters.

Lees ook: Centrada startte in september 2023 een groot opknapproject in de Wold.

In Klein Nooten in Warande levert Centrada 14 ruime eengezinswoningen op van ca. 119 tot 130 m2. Ze hebben een luxe uitstraling en een hoog afwerkingsniveau.

Centrada heeft als ambitie de zoekduur naar een sociale huurwoning te verminderen tot ongeveer twee jaar. Het versnellen van de woningbouw is daarbij van cruciaal belang.  Ronald Gouwerok: ‘We investeren de komende jaren dan ook fors in nieuwbouw. In samenwerking met de gemeente en de HVOB werkt Centrada aan concrete locaties die vijf jaar vooruit beschikbaar zijn. Dit stelt ons in staat om tijdig plannen uit te werken, procedures te doorlopen en zo een constante bouwstroom te realiseren.’

Later dit jaar worden naar verwachting nog eens 210 woningen in Hooghe Bomen opgeleverd. Centrada blijft zich inzetten voor het bieden van kwalitatieve en betaalbare woningen voor diverse doelgroepen in Lelystad.

https://www.centrada.nl/over-ons/nieuws/nieuwsberichten/centrada-levert-80-nieuwbouwwoningen-op/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X