Nieuws BAM Wonen en LEKSTEDEwonen hebben overeenstemming bereikt

Published on april 26th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie LEKSTEDEwonen en BAM Wonen tekenen voor 24 sociale huurwoningen in Hoef en Haag

BAM Wonen en LEKSTEDEwonen hebben overeenstemming bereikt over de realisatie van nog eens 24 sociale huurwoningen in De Erven in Hoef en Haag. Ed de Groot, directeur-bestuurder van LEKSTEDEwonen en Perry van Leeuwen, commercieel directeur Utrecht & Noordoost bij BAM Wonen hebben hiervoor de overeenkomst ondertekend. De gezinswoningen krijgen een woonoppervlakte van circa 114 m2. Ze zullen worden gerealiseerd aan de Korenbloemerf, de Abeliaerf en de Sleutelbloemerf in het nieuwe dorp.

Landelijk karakter

Dit is het zesde project dat BAM Wonen voor lekstedewonen in Hoef en Haag realiseert. Deze woningen vormen qua sfeer en materiaalgebruik een overgang van dorps naar buiten wonen tegen de Lekdijk. Het landelijke karakter wordt versterkt door bijzondere materialen in de gevel te verwerken zoals houten gevelbekleding. De gevelaanzichten, kleur bakstenen en raamomlijstingen zijn per woning verschillend.

Eind mei eerste paal

De eerste paal staat eind mei gepland. De 24 huurwoningen vormen één bouwfase met 32 koopwoningen. De oplevering zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 plaatsvinden. Meer informatie is te vinden op www.lekstedewonen.nl/projecten

Enorm grote vraag

Ed de Groot, directeur-bestuurder lekstedewonen: “lekstedewonen is verheugd dat we opnieuw een opdracht aan BAM Wonen konden verstrekken voor de bouw van de volgende eengezinswoningen. Het is belangrijk in een nieuw dorp ook voldoende goede huurwoningen te bouwen. De vraag is enorm groot en de eerder door BAM Wonen gerealiseerde eengezinswoningen worden door onze huurders zeer gewaardeerd.

“Het zijn wederom kwalitatief hoogwaardige woningen die we mogen realiseren voor de huurders van lekstedewonen. Het mooiste is dat je geen onderscheid ziet tussen de koopwoningen en de huurwoningen in dit gebied, waardoor een coherente wijk ontstaat. Alle woningen hebben een rijke architectuur en zijn daardoor toekomstbestendig”, aldus Perry van Leeuwen, commercieel directeur Utrecht & Noordoost bij BAM Wonen.

https://www.lekstedewonen.nl/over-ons/actueel/laatste-nieuws/nieuwsbericht/lekstedewonen-en-bam-wonen-tekenen-voor-24-sociale-huurwoningen-in-hoef-en-haag


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X