Nieuws

Published on juli 5th, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Bouwbedrijf Pennings en corporatie Thuisvester starten verduurzaming 314 woningen in Oosterhout

In opdracht van woningcorporatie Thuisvester is Bouwbedrijf Pennings gestart met groot onderhoud en verduurzaming van 314 woningen in de Kastelenbuurt in Oosterhout. De woningen worden opgewaardeerd van energielabel C naar A. Met het aanbrengen van vogelvides voor gierzwaluwen en vleermuizen worden de woningen natuurinclusief opgeleverd.  

Bouwbedrijf Pennings vervangt kozijnen, daken, goten en hemelwaterafvoeren. Kieren worden gedicht, de kruipruimtes worden geïsoleerd en er wordt mechanische ventilatie aangebracht. Verder vindt er gevelonderhoud, schilderwerk en asbestsanering plaats.   Raamovereenkomst Het project maakt deel uit van een jarenlange samenwerking op basis van een raamovereenkomst tussen Thuisvester en drie bouwbedrijven, waaronder Bouwbedrijf Pennings, voor de verduurzaming van circa 2.000 woningen. De samenwerking is gebaseerd op kennisdeling, transparantie en groot wederzijds vertrouwen. Resultaat is een snelle doorlooptijd van besluitvormingstrajecten. De oplevering van de 314 woningen is medio juni 2022 gepland.   Foto: Pierre Hobbelen (bestuurder Thuisvester) en Hans Graafmans (directeur Pennings)  

www.bouwbedrijfpennings.nl 


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X