Nieuws

Published on januari 24th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

BouwBeurs 2023 – Samen bouwen aan de toekomst

De uitdagingen van de bouwsector in de 2020’s

Het bouwvak is innovatief en verandert razendsnel, met een groeiende aandacht voor milieu en circulariteit, geholpen door positieve veranderingen in technologie. Door de grote werkdruk op de bouwplaats en de krapte op de arbeidsmarkt, is het lastig om de ontwikkelingen bij te houden.

Gelukkig biedt BouwBeurs 2023 daar de oplossing voor! Van 6 tot en met 10 februari komt heel de bouwsector samen in Jaarbeurs, Utrecht. Daar presenteren bedrijven en organisaties hun nieuwe technieken en materialen. In het Cirkeltheater en Tech Forum volg je tientallen kennissessies over circulariteit, digitalisering en industrialisering. Tijdens BouwBeurs 2023 komen bouwprofessionals naar Utrecht om te zien, horen, beleven en te vertellen wat er nodig is om toekomstbestendig te worden en te blijven. Hét moment om je bij te laten praten over tal van innovaties. Zo ben je binnen één dag geheel op de hoogte van alle bouwinnovaties. Daar wil je toch bij zijn?


Door samenwerking in de keten bereiken we meer; experts hebben experts nodig om vandaag succesvol te bouwen aan de toekomst!


LocatieJaarbeurs Utrecht
Datum6 t/m 10 februari 2023
KostenGratis voor geregistreerden


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X