Nieuws Corporatie Arcade Wonen vierde oplevering in de Lier

Published on september 20th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Officiële oplevering van 66 sociale huurappartementen Liermolen in De Lier

Begin juli werden de sleutels uitgereikt aan de nieuwe bewoners van 66 sociale huurappartementen in het nieuwbouwproject Liermolen in De Lier. Corporatie Arcade Wonen vierde samen met de bewoners de officiële oplevering in de Lier. Hierbij waren wethouder Wonen Michiel Ferwerda en Wilfried Stribos directeur-bestuurder bij woningcorporatie Arcade aanwezig om een korte toespraak te houden en samen met een huurder de officiële handeling te verrichten. Na de officiële handeling werd een heerlijk buffet geopend en kregen de bewoners de kans elkaar beter te leren kennen. De avond was een groot succes.

De bouw van de 66 sociale huurappartementen ging in december 2021 van start. “Ik ben trots dat wij weer een mooi nieuwbouwproject hebben gerealiseerd en veel mensen een fijn thuis kunnen bieden. Temeer omdat de bouw van nieuwe woningen steeds lastiger wordt vanwege ongunstige marktomstandigheden. Door samen te werken met de gemeente en marktpartijen blijven we een bijdrage leveren aan een toegankelijke woningmarkt voor iedereen”. Ook wethouder Ferwerda is enthousiast: “Een mooie toevoeging van 66 sociale huurwoningen voor starters en senioren aan de Westlandse woningvoorraad, waarbij verschillende partijen hebben samengewerkt. De huurders kunnen gaan genieten van een appartement in een groene en klimaat adaptieve omgeving!”

23 november bereikten ze het hoogste punt.

Over de appartementen Liermolen

De twee appartementengebouwen Liermolen hebben drie verdiepingen en elk gebouw heeft 33 sociale huurappartementen. Tussen de gebouwen komt groen en 67 parkeerplaatsen. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers en variëren in grootte van ca. 55 m2 tot 78 m2.

https://www.arcadewonen.nl/over-ons/nieuws/offici%C3%ABle-oplevering-van-66-sociale-huurappartementenliermolen-in-de-lier/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X