Nieuws

Published on mei 30th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie BrabantWonen levert 31 nieuwe energiezuinige huurappartementen in de Gestelse buurt op

BrabantWonen bouwt de komende jaren zes nieuwe appartementengebouwen. Albrecht aan de Rodenbachstraat is het eerste appartementengebouw dat opgeleverd wordt. Vandaag tekenen de bewoners hun huurcontract en ontvangen de sleutel van hun nieuwe woning. 

De Albrecht 

In de Gestelse buurt verrijzen de komende jaren zes nieuwe appartementengebouwen. De flats hebben allemaal een eigen naam: Albrecht, Guido, Frans, Albert, Frederik en Willem. Helemaal in lijn met de dichters naar wie de straten zijn vernoemd. Als de gebouwen straks klaar zijn, prijken hun voornamen op de gevels. 

Duurzaam gebouw

De Albrecht is een zeer duurzaam gebouw, gemaakt van milieuvriendelijke materialen met maar liefst 308 zonnepanelen op het dak. De appartementen zijn zeer energiezuinig waardoor bewoners comfortabel wonen en hun woonlasten betaalbaar blijven.

De Gestelse buurt werk!

Samen met bewoners, gemeente ‘s-Hertogenbosch, Farent en politie is BrabantWonen hard aan de slag in de Gestelse buurt. Het wordt er mooier, groener en duurzamer. Samen werken we aan een buurt waar iedereen prettig woont en zich thuis voelt.

https://www.brabantwonen.nl/u-bent-op-zoek/nieuwbouw/wat-bouwen-we/albrecht


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X