Nieuws

Published on maart 3rd, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie de Alliantie overhandigt sleutel aan blije bewoners Soesterberg

Wesly en zijn vriendin Selena zijn de trotse nieuwe bewoners van een appartement in het project De Generaal in Soesterberg. Ze kregen op 28 februari uit handen van Alliantie-medewerker Jolanda Niessen de sleutel van hun nieuwe appartement.   

Wesly en zijn vriendin zijn al een tijdje op zoek naar een grotere woning met oog op de toekomst en mogelijke gezinsuitbreiding. Ze verdienen te veel voor een sociale huurwoning en te weinig voor een koopwoning in de regio. Dus vrije sector is dan de oplossing om in de regio te kunnen blijven wonen. “We zijn ontzettend blij, want ons nieuwe appartement is dubbel zo groot als het appartement dat we nu hebben. En we gaan er met zijn drietjes wonen, dus onze hond Max krijgt een eigen kamer,” glundert Wesly.

Het project
Het project De Generaal omvat 19 driekamer appartementen in het middensegment met een netto huur tussen de 950,- en 1.125,- euro per maand. Het gebouw heeft een lift en ieder appartement heeft een eigen buitenruimte en berging. Er zijn diverse woningtypes waarbij oppervlaktes variëren van 78 tot 93 vierkante meter. De keuken heeft inbouwapparatuur.
De appartementen zijn duurzaam, volledig elektrisch en hebben zonnepanelen en een warmtepomp. Wonen anno 2022, klaar voor de toekomst.

De Generaal ligt in het hart van Soesterberg vlakbij winkels en voorzieningen. In het gebied wordt volop gebouwd door Dura Vermeer, die ook dit project voor de Alliantie heeft gebouwd. De woningen zijn bedoeld voor starters, doorstromers en senioren.

https://www.de-alliantie.nl/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X