Nieuws

Published on februari 18th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie de Alliantie bouwt 32 sociale huurwoningen Baak van Zierikzee in Vathorst

Amersfoort krijgt er 32 sociale huurwoningen bij. In Vathorst aan de Baak van Zierikzee is Heijmans Bouw gestart met de bouw van deze woningen. Door de oplevering van de 32 sociale huurwoningen draagt de Alliantie bij aan de wens van de gemeente Amersfoort om in Vathorst 150 extra sociale huurwoningen te realiseren.

Het project
Het project omvat 32 driekamer appartementen in drie verschillende typen met een gemiddeld oppervlak van 65 m2. Het gebouw ligt op de hoek van de Bergenboulevard en de Laakboulevard en krijgt een mooie uitstraling. De appartementen op de begane grond liggen hoger ten opzichte van de straat en hebben een eigen terras. De appartementen op de eerste en tweede verdieping krijgen een balkon. Bewoners parkeren hun auto grotendeels op eigen terrein. De appartementen zijn bereikbaar via de galerij aan de achterkant van het gebouw. Natuurlijk krijgt het gebouw een lift.

Gezonde leefomgeving
De appartementen zijn gasloos en worden duurzaam verwarmd. Elk appartement krijgt een eigen warmtepompboiler voor de verwarming van het douche-/kraanwater en wordt verwarmd met elektrische radiatoren. Om het stroomverbruik te compenseren komen er ruim 200 zonnepanelen op het dak van het gebouw.

Heijmans levert de appartementen naar verwachting eind 2020 op.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X