Nieuws

Published on juli 8th, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie de Alliantie levert eerste sociale huurwoningen Hogekwartier op

De sociale huurwoningen Timano
In de velden 3a en 3b van de nieuwe stadswijk Hogekwartier komen in totaal 66 huurwoningen (36 eengezinswoningen en 30 appartementen. genaamd Timano). Dit is aan de kant van de wijk Liendert. Trebbe heeft nu de eerste 14 woningen in de eerste fase van 26 sociale huurwoningen opgeleverd. De overige 12 woningen volgen na de bouwvak. In november 2018 is gestart met de bouw van deze ruime eengezinswoningen. De woningen zijn geadverteerd via Woningnet. Het gaat om 12 vierkamer eengezinswoningen van ca. 84m² en 14 vierkamer eengezinswoningen van ca. 100m². De bouw van de tweede fase sociale huurwoningen is ook al gestart. Deze bestaat uit 10 eengezinswoningen en 30 appartementen en worden eind dit jaar nog opgeleverd.

Stadswijk Hogekwartier
Met de oplevering van de eerste woningen bereikt de ontwikkeling van de nieuwe stadswijk Hogekwartier én de stad Amersfoort een nieuwe mijlpaal. De wijk krijgt door alle nieuwbouw een beter en gevarieerder woningaanbod. Er is een belangrijke impuls aan de leefbaarheid in de wijk gegeven doordat de kansen, voor mensen die in deze fijne groene wijken Schuilenburg en Liendert willen wonen, vergroot zijn. De toevoeging van de sociale huurwoningen in Amersfoort is belangrijk, omdat hier een enorme vraag naar is.

https://www.de-alliantie.nl/over-de-alliantie/nieuws/2019/eerste-bewoners-sociale-huurwoningen-hogekwartier-ontvangen-huissleutel/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X