Nieuws

Published on april 23rd, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie de Woningstichting levert eerste woningen Buitenoord op

Vandaag krijgen de eerste 8 bewoners van de Henk Blankestijnstraat de sleutels van hun nieuwe woning. Voor de stad en de Woningstichting een mooi moment om even bij stil te staan. De eerste bewoners kregen de sleutels van Annelies Barnard, directeur van de Woningstichting en de opzichters.

Betaalbare woningen voor Wageningers
De woningen zijn met voorrang toegewezen aan gezinnen die al huurder bij de Woningstichting waren maar op zoek waren naar een eengezinswoning. Met hun verhuizing komt er dan ook weer een woning vrij voor een ander woningzoekende.

Annelies Barnard, directeur van de Woningstichting: “wenst alle bewoners heel veel woonplezier in hun nieuwe duurzame huis. Daarnaast bedankt zij BPD de ontwikkelaar, Trebbe de bouwer en de gemeente Wageningen voor de prettige samenwerking. Buitenoord is echt een aanwinst voor de stad”.

Wethouder Anne Janssen: “Ik ben blij dat we de eerste bewoners van de sociale huurwoningen in Buitenoord nu welkom kunnen heten. Deze woningen zorgen ervoor dat we samen de wooncrisis te lijf gaan en dat er meer betaalbare woningen komen voor alle Wageningers!”.

Buitenoord
De woningen staan in het sluitstuk van Nieuwe Kortenoord: Buitenoord. Dit is een mooi en groen vervolg op het Mozaïekpark en de Tuinwijk. De woningen hebben stuk voor stuk een mooie uitstraling en sluiten helemaal aan bij deze tijd. Alle woningen zijn gasloos en hebben een warmtepomp. Zo dragen we bij aan bewust en toekomstbestendig wonen en leven.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X