Nieuws

Published on september 16th, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Domesta bouwt 36 appartementen voor jongvolwassenen met een beperking in Hoogeveen

Aan de Brederoweg in Hoogeveen zijn we gestart met de bouw van een appartementencomplex voor jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking. Hier komen 36 appartementen voor begeleid wonen. We werken samen met Stichting Philadelphia Zorg, die op deze woonzorglocatie begeleiding gaat bieden aan de jonge bewoners. De Hoogeveense aannemer HuneBouw voert het project uit. Als de bouw volgens planning verloopt, is het complex eind 2020 klaar voor bewoning.

Stem in het ontwerp
We vinden het bijzonder dat dit project is ontstaan op initiatief van een groep Hoogeveense ouders van kinderen met een beperking. Zowel de ouders als de toekomstige jonge bewoners hebben een stem gehad in het ontwerp van het gebouw. Domesta investeert graag in zorgvastgoed. Het staat in onze missie dat we er willen zijn voor kwetsbare doelgroepen, zoals ouderen en mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook zij moeten een betaalbare plek hebben om prettig en veilig te wonen!

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X