Nieuws

Published on oktober 28th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Dudok Wonen start nieuwbouw Lieven de Keylaan Hilversum

Jorritsma Bouw en Dudok Wonen tekenden op 20 oktober de overeenkomst voor de bouw van het nieuwbouwproject Lieven de Key. Dudok Wonen realiseert in Hilversum Noord een appartementengebouw van drie bouwlagen met 37 appartementen voor de sociale huur. De bouw zal begin 2021 starten.

Jorritsma Bouw begrijpt heel goed wat het voor omwonenden betekent als er naast je wordt gebouwd. De bouwplaats is geen wereld op zich, maar onderdeel van de buurt. Betrouwbaarheid, transparante omgevingsmanagement, veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de bouw van Lieven de Key. Dit zijn de uitgangspunten waarom Dudok Wonen voor Jorritsma Bouw heeft gekozen.

Intensief traject met omwonenden

Samen met de omwonenden (verenigd in de BIK), de Gemeente Hilversum en De Alliantie heeft een intensief traject plaatsgevonden wat geresulteerd heeft in een gedragen nieuwbouwplan. Woningcorporatie De Alliantie bouwt op het naastgelegen terrein eengezinswoningen en appartementen.

Duurzaamheid

De appartementen van Dudok Wonen hebben een berging en een balkon of tuin en de auto’s kunnen op eigen terrein geparkeerd worden. Het gebouw is ontworpen door Moke architecten uit Amsterdam. Er worden meerdere duurzaamheidsmaatregelen toegepast. Zo komen er zonnepanelen, warmtepompen en laagtemperatuur vloerverwarming. Begin 2022 worden de woningen opgeleverd.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X