Nieuws

Published on januari 17th, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Havensteder en gemeente Rotterdam starten bouw all-electricappartementen

Op dinsdag 15 januari plaatsten wethouder Bas Kurvers – bouwen en wonen van de gemeente Rotterdam (links op de foto) – en Henk Rotgans, directeur Ontwikkeling van woningcorporatie Havensteder (rechts op de foto) de symbolische eerste stekker (in plaats van de eerste paal) van 25 all electric appartementen. In de appartementen wordt enkel gebruik gemaakt van elektriciteit voor (water)verwarming.

De all electric appartementen worden gebouwd in het Oude Noorden in Rotterdam en zijn bestemd voor de sociale huur.

Met het all electric verwarmingsconcept dat bij dit project wordt toegepast levert Havensteder een bijdrage aan de gezamenlijke duurzaamheidsdoelstellingen van woningcorporaties, Rijk en gemeente Rotterdam.

In de duurzaamheidsaanpak van Havensteder ligt de nadruk op verduurzaming door het isoleren van de woningen. De lagere energiekosten dragen bij aan zowel lagere woonlasten als meer comfort. Daarnaast hoeft energie die niet verbruikt wordt ook niet duurzaam opgewekt te worden. Havensteder investeert jaarlijks 16 miljoen euro extra in het isoleren van haar woningen.

Over Havensteder
Onze 45.000 woningen bieden een thuis voor onze huurders. Als corporatie maken we goed wonen bereikbaar voor mensen met een laag inkomen of die daar zelf moeilijk voor kunnen zorgen. We zijn er voor de bewoners en de buurten. Daarom vinden we het belangrijk om met onze huurders en partners in de wijken samen te werken. We weten wat er leeft en hebben oren en ogen in de wijk. Zo zijn we al jaren dichtbij. Want een thuis is meer dan een huis.
Havensteder. Sterk in wonen.

Klik hier voor meer informatie over Vreewijk Verder

Klik hier voor meer informatie over Havensteder


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X