Nieuws

Published on september 30th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Intermaris levert 267 woningen op aan het Noorderlicht in Hoorn

Vanwege corona hebben de bewoners even moeten wachten op het opleverfeestje, maar deze maand was het dan zover. Samen met bewoners van de ‘Komeet’, ‘Evenaar’ en ‘Meteoor’ vierden we de oplevering van de woongebouwen aan het Noorderlicht in Hoorn. De bewoners van het vierde blok, ‘Eclips’, ontvangen vanaf volgende week de sleutels van hun nieuwe woning. In totaal komen we dan nu uit op 267 nieuwe woningen.

Kennismaken met de buren
Onder het genot van een ijsje en een crêpe leerden bewoners elkaar beter kennen. Team Leefbaarheid van Intermaris verzorgde een kennismakingsspel. Voor buren Petra en Nike was deze kennismaking niet nodig. Zij kennen elkaar al van vroeger. Ze hebben vroeger in dezelfde straat gewoond. Petra: “Ik ken Nike nog van toen hij een klein jongetje was en nu komen we elkaar hier weer tegen.” Ze zijn beiden erg tevreden over hun nieuwe woning. Nike: “Alles nieuw en gelijkvloers en een heerlijk balkon.” Alleen jammer dat ik mijn nieuwe barbecue niet kan gebruiken, grapt Nike.

Inmiddels is ook de bouw van blok 5 ‘Nova’ gestart
Dit woongebouw bestaat uit 99 sociale huurwoningen met twee- en driekamerwoningen. We verwachten dat de woningen eind 2023 worden opgeleverd. Houd daarvoor Woonmatch West-Friesland in de gaten.

https://www.intermaris.nl/over-intermaris/nieuws-en-publicaties/nieuws/intermaris-levert-267-woningen-op-aan-het-noorderlicht-in-hoorn/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X