Nieuws

Published on oktober 22nd, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Maasdelta start sloop 140 woningen, fase 1 Sterrenkwartier Hoog

De sloop van de 140 woningen uit fase 1 (Uranusstraat 42-64, Kometenstraat 2-24, 28-42) van Sterrenkwartier Hoog is gestart op donderdag 17 oktober 2019. Van Zundert Sloopwerken uit Rijswijk voert de sloopwerkzaamheden uit.

In augustus 2019 is het sloopterrein ingericht en zijn de voorbereidingen voor de sloop begonnen. Hierbij zijn onder andere asbesthoudende onderdelen gesaneerd en de her te gebruiken materialen, zoals hout en dakbedekking, verwijderd.

Grove sloopwerkzaamheden
Nu de voorbereidingen zijn afgerond, zijn de grove sloopwerkzaamheden van fase 1 (Uranusstraat 42-64, Kometenstraat 2-24, 28-42) gestart. Het afbreken van de flats gebeurt gefaseerd met behulp van een sloopkraan. De aannemer neemt maatregelen om geluidshinder en stofoverlast te beperken. Als het proces volgens plan verloopt, worden de sloopwerkzaamheden in januari 2020 afgerond. Daarna volgt het bouwrijp maken van de grond.

Start nieuwbouw
Na het bouwrijp maken van de grond starten de nieuwbouwwerkzaamheden in het eerste kwartaal van 2020. Op de locatie worden straks 51 huurwoningen en 28 koopwoningen gebouwd. Aannemingsbedrijf ABB bouwt de nieuwe woningen. De verkoop van de woningen verloopt via ABB, kijk voor meer informatie op www.stellanova-spijkenisse.nl. Een half jaar voor de oplevering van de huurwoningen, biedt Maasdelta deze aan via www.woonnetrijnmond.nl.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X