Nieuws

Published on juli 1st, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Mooiland bouwt 15 huurwoningen in Nistelrode

Aan de zuidoostzijde van het centrum van Nistelrode ligt de uitbreidingswijk Zwarte Molen. De tweede fase van dit nieuwbouwproject is gestart.  In opdracht van Mooiland realiseert Bouwbedrijf van de Ven hier 15 sociale huurwoningen.  Naar verwachting zijn de woningen in de eerste helft van 2022 gerealiseerd.

15 Energiezuinige huurwoningen
Bouwbedrijf van de Ven bouwt 3 woonblokken met ieder 5 grondgebonden huurwoningen. De woningen bestaan uit twee bouwlagen met kap. Op de begane grond is de woonkamer met open keuken. De woonkamer ligt bij alle woningen aan de achterzijde en staat in verbinding met de tuin. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer en op de tweede verdieping is een bergzolder en ruimte voor technische installaties. De energiezuinige woningen zijn zeer goed geïsoleerd, gasloos, worden verwarmd door middel van een bodemwarmtepomp en hebben zonnepanelen.  

Heeft u interesse in wonen in deze nieuwbouw?
We tarten in het najaar met de verhuur van deze 15 sociale huurwoningen. Zorg dan dat u ingeschreven staat als woningzoekende bij Mooiland. Op onze projectpagina leest u meer over dit nieuwbouwproject. U kunt zich hier ook aanmelden als geïnteresseerde. Als u dit doet, informeren wij u zodra de start van de verhuur begint.

https://www.mooiland.nl/actueel/actueel-nieuws/nieuwsbericht/mooiland-bouwt-15-huurwoningen-in-nistelrode


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X