Nieuws

Published on mei 17th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Mooiland reikt sleutels uit aan bewoners nieuwbouw Wanroij 

Een feestelijke dag was het op donderdag 11 mei in Wanroij. De bewoners van de 10 sociale huurwoningen van nieuwbouwproject ‘Roting II’ ontvingen de sleutels van de woning. Mooiland wilde graag stil staan bij dit moment. Meneer Pruimboom ontving de sleutels uit handen van Bart Kivits, directeur Mooiland.   

Duurzaam en comfortabel wonen aan de rand van natuurgebied de Peel 

In opdracht van Region Vastgoedontwikkeling heeft Bouwbedrijf van Oijen de 10 nultredenwoningen gerealiseerd. De woningen hebben op de begane grond de woonkamer, keuken, badkamer, toilet en hoofdslaapkamer. Daarnaast zijn op de eerste etage twee slaapkamers aanwezig. Bart Kivits; “Deze woningen leveren een mooie bijdrage aan de volkshuisvestelijke opgave om bewoners zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen en ook nog op een energiezuinige en duurzame manier. Zo hebben alle woningen hebben een bodemwarmtepomp waarmee bewoners de woning kunnen verwarmen en koelen. Dus duurzaam in gebruik en functie! We wensen de bewoners veel woonplezier. 

Groene voortuintjes 

Op zaterdag 3 juni gaan de bewoners samen met Mooiland en het projectteam Klimaatbestendig Land van Cuijk (een samenwerking van gemeente Land van Cuijk en waterschap Aa en Maas) aan de slag met de voortuintjes. Hovenier Elbers is aanwezig om uitleg te geven hoe bewoners het beste de tuin kunnen inrichten en verzorgen. Groene tuinen zorgen voor een koelere tuin in de zomer. Het regenwater kan beter weglopen en de vogels, vlinders en bijen worden blij van al het groen. Ook kunnen bewoners onder het genot van een kopje koffie met elkaar kennismaken.  

www.mooiland.nl


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X