Nieuws

Published on december 5th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Mooiland viert hoogste punt 14 huurappartementen in ’s-Hertogenbosch

In wijk ‘De Kruiskamp’ op de hoek Kooikersweg en Lelystadstraat in s’-Hertogenbosch, bouwt Bouwbedrijf van Grunsven een winkel-/ wooncomplex. De 14 sociale huurappartementen van woningcorporatie Mooiland zijn onderdeel van dit nieuwbouwproject. Deze week werd het hoogste punt gevierd met de werknemers van de bouw. De vlag werd gehesen en voor iedereen was er een puntzak friet! Op de begane grond komt een supermarkt, cafetaria en is nog ruimte voor één of twee winkels. Op de eerste en tweede verdieping daarboven komen de 14 energiezuinige en gasloze sociale huurappartementen.  

Duurzaam en comfortabel wonen 
De appartementen zijn zeer goed geïsoleerd en hebben een warmtepomp die warmte opwekt maar ook de woning kan koelen in de zomerperiode. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, apart toilet, badkamer, een loggia (inpandig balkon) en een berging op de begane grond. Het dak van de supermarkt krijgt een groen dak. Een groen dak werkt als buffer bij hevige regenval, waardoor het rioolsysteem minder wordt belast. Het bevordert ook de biodiversiteit en ziet er mooi groen uit. Alle appartementen zijn toegewezen aan nieuwe huurders. Mooiland verwacht dat zij medio mei 2023 de sleutels ontvangen van hun nieuwe appartement.  

www.mooiland.nl 


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X