Nieuws

Published on november 9th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Mooiland bereikt hoogste punt van 10 huurwoningen in Wanroij

Op maandag 7 november bereikten 10 sociale huurwoningen van nieuwbouwproject ‘Roting II’ in Wanroij het hoogste punt. In opdracht van Region Vastgoedontwikkeling bouwt Bouwbedrijf van Oijen de nultredenwoningen. De vlag werd gehesen naar de top en voor alle bouwplaats medewerkers stond er een frietkar met lekkers klaar. We verwachten dat de nieuwe bewoners in het 1e kwartaal van 2023 de sleutels van hun woning ontvangen.  

Duurzaam en comfortabel wonen aan de rand van natuurgebied de Peel 

De woningen hebben op de begane grond de woonkamer, keuken, badkamer, toilet en hoofdslaapkamer. Daarnaast zijn op de eerste etage twee slaapkamers aanwezig. De woningen leveren een mooie bijdrage aan de volkshuisvestelijke opgave om bewoners zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen. En ook op een energiezuinige en duurzame manier. Alle woningen krijgen een warmtepomp waarmee bewoners de woning kunnen verwarmen en koelen.  

  

Alle woningen zijn toegewezen 

“Alle woningen zijn toegewezen en doorstromers kregen hierbij voorrang”, vertelt Bart Kivits, directeur Vastgoed Mooiland. “Hun huurwoning komt vrij als ze verhuizen naar de nieuwbouw. Zo zorgt Mooiland voor meer woningaanbod op de krappe woningmarkt. Een mooie kans om door te stromen naar een woning die beter bij de bewoners past.”  

www.mooiland.nl


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X