Nieuws

Published on juni 2nd, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Mooiland levert 10 nieuwe woningen op in Heesch

Aan de rand van het centrum van Heesch bouwen we de laatste fase van herstructureringsproject Hildebrandstraat en omgeving. Mooiland realiseert hier 22 huurappartementen en 10 nultredenwoningen. Deze week was de sleuteloverdracht van de 10 nultredenwoningen. Bart Kivits, directeur Vastgoed, overhandigde op ludieke wijze de eerste (anderhalve meter) sleutels aan de nieuwe bewoners. Naar verwachting ontvangen de bewoners van de 22 appartementen in september de sleutel van hun nieuwbouwwoning.

Duurzame woningen

De nieuwbouwwoningen zijn Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). Dat betekent dat de woningen zeer goed zijn geïsoleerd, de beschikking hebben over een bodemwarmtepomp en er zonnepanelen zijn aangebracht. Er is daardoor weinig energie nodig om de woning op te warmen, wat zorgt voor een lagere energierekening. Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen bouwde de woningen in opdracht van Mooiland. De 10 nultredenwoningen spelen in op de wens van bewoners om zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen in een passende woning. Ook zo geven we thuis.

Herstructurering afgerond

Door de oplevering van de 10 nultredenwoningen is de herstructurering van de Hildebrandstraat en omgeving weer een stap verder. In september ronden we het project af door de realisatie van de 22 appartementen.

https://www.mooiland.nl/actueel/actueel-nieuws/nieuwsbericht/mooland-levert-10-nieuwe-woningen-op-in-heesch


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X