Nieuws

Published on december 17th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Nijestee realiseerde 1000 nieuwe woningen in Groningen

Nijestee bouwde ruim 600 nieuwe woningen in onder andere de wijken Reitdiep, Paddepoel, Meerstad en de Hoogte. In 2020 verbeterde Nijestee bijna 400 woningen in bijvoorbeeld de Oosterparkwijk, Paddepoel en Lewenborg. We investeren in het verduurzamen van bestaande woningen. In verschillende wijken verspreid over de stad maken we woningen meer comfortabel, energiezuiniger en betaalbaarder.

Trots

We zijn blij met dit goede resultaat. Het is goed voor de stad Groningen en voor haar inwoners. Directeur vastgoed Jan Jaap Vogel vindt 1000 nieuwe woningen een geweldige mijlpijl: “Het was ondanks Corona een heel succesvol jaar. We doen het samen met onze bewoners, aannemers, adviseurs en partners. Zonder hun geduld en flexibiliteit lukte dit niet.”

Ongedeelde stad

Voor onze bewoners vinden we het belangrijk dat ze zelf kunnen kiezen hoe en waar ze wonen. Nijestee wil een ongedeelde stad waar mensen in gemengde wijken goed en betaalbaar kunnen wonen. Gemengde wijken bestaan uit koopwoningen, sociale huurwoningen of woningen in de vrije sector. Nijestee is met 14.000 woningen de grootste corporatie in de stad Groningen. Ongeveer 22.000 mensen huren een woning van Nijestee.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X