Nieuws

Published on februari 10th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie OFW bereikt hoogste punt woningen Het Palet

De 10 nieuwbouwwoningen van OFW in Het Palet in Dronten krijgen steeds meer de vormen van een “echt” huis. Met vandaag een bijzondere mijlpaal; het plaatsen van de dakkappen, waarmee het hoogste punt werd bereikt.

Drie maanden geleden werd de eerste paal geslagen door Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen aan de Johannes Vermeerstraat, waar de woningen staan. En, hoewel het op dit moment soms moeilijk is om aan bouwmaterialen te komen, vordert de bouw gestaag. De buitenkozijnen en de dakkappen zijn geplaatst. De volgende stap in het bouwproces is het aanbrengen van de trappen en het leggen van de cementdekvloeren. Hiermee komt een kijkmoment voor de toekomstige huurders steeds meer in zicht.

Thuis is meer dan een huis
OFW vindt het belangrijk om huurders de mogelijkheid te bieden om het huis meer eigen te maken. Daarvoor konden de toekomstige huurders van deze woningen kiezen uit een aantal keuzepakketten voor de keuken en tegels voor het toilet en de badkamer. De materialen hiervoor zijn door de aannemer besteld. Tijdens het kijkmoment kunnen de toekomstige huurders hun keuze in werkelijkheid in de woning zien.

https://www.ofw.nl/nieuws/nieuwsbericht/ofw-woningen-het-palet-bereiken-hoogste-punt


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X