Nieuws

Published on november 1st, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie OFW rondt nieuwbouwproject Het Palet feestelijk af

Elkaar leren kennen en ontmoeten, dat wilden de toekomstige huurders van de 10 woningen aan de Johannes Vermeerstraat in Dronten. En dat hebben ze gedaan. Een mooi resultaat van dit nieuwbouwproject. Samen met de bewoners en Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen werd het project donderdag 27 oktober feestelijk afgerond door OFW. 

Om de afronding van het project met elkaar te vieren, werd een foodtruck in de straat geplaatst van de nieuwe bewoners van de tien woningen.

Noek Pouw, directeur bestuurder OFW:

Samen een hapje eten en elkaar nog beter leren kennen. Want je kunt nog zo’n mooi huis hebben, goed contact met je buren draagt echt heel veel bij aan prettig wonen

Dat bewoners elkaar wilden leren kennen, werd al duidelijk tijdens het bouwproject. De bewoners deden hiervoor een oproep op het platform van OFW: praatmee.ofw.nl, waarop het bouwproject in fases werd weergegeven. Zo maakten ze een groeps Whatsapp aan om alvast met elkaar te bespreken hoe ze om zouden gaan met bijvoorbeeld schuttingen voor in de tuinen. “Nu 4 maanden na het overhandigen van de sleutels, hopen wij dat de bewoners elkaar nog steeds weten te vinden. Wij wensen hen een heel fijn thuis op hun nieuwe plek!”

Binnen een jaar klaar

In november 2021 werd de bouwovereenkomst getekend met Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen voor 10 woningen aan de Johannes Vermeerstraat in Het Palet in Dronten-West. Acht maanden later, juli 2022, waren de 10 woningen voor kleinere huishoudens klaar voor verhuur.

Berend Jan van der Steeg, bedrijfsleider Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen:

We hebben het project met veel plezier gerealiseerd. We kijken terug op een goede samenwerking tussen Van der Steeg en OFW. We wensen de bewoners heel veel woonplezier toe!

Geschikt voor kleinere huishoudens

Met twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping zijn de wat smallere woningen geschikt voor kleinere huishoudens. Met deze bouw speelt OFW vooral in op deze groeiende groep starters en kleine gezinnen.

https://www.ofw.nl/nieuws/nieuwsbericht/feestelijke-afronding-10-woningen-het-palet


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X