Nieuws

Published on september 18th, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Omnia Wonen levert gasloze huurwoningen in Nunspeet op

Vrijdag 13 september kregen 20 huurders van Omnia Wonen de sleutel van hun nieuwe woning in de wijk Molenbeek. Deze zogenaamde NOM-woningen (Nul op de meter) wekken gemiddeld evenveel energie op als dat ze verbruiken. Ze hebben geen gasaansluiting en zijn daarmee de eerste gasloze huurwoningen die Omnia Wonen in de gemeente Nunspeet heeft gebouwd.

Woonlasten
Met deze gasloze woningen in Molenbeek hoopt Omnia Wonen bij te dragen aan de verduurzaming, maar ook aan het verlagen van woonlasten. Want die worden immers niet alleen bepaald door de huur, maar ook door de hoogte van de stookkosten. Daarom zijn de woningen voorzien van een warmte terugwin-installatie, een warmtepomp, zonnepanelen op het dak en een lage temperatuur vloerverwarming.

Snelle bouw
De eengezinswoningen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een zolder. MorgenWonen, onderdeel van VolkerWessels, was verantwoordelijk voor de uitermate snelle bouw van dit project, dat de naam “Nul op de Molen” meekreeg.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X