Nieuws

Published on maart 11th, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Oost Flevoland Woondiensten verwelkomt eerste huurders Het Palet Dronten

Dinsdagmiddag 2 maart werden de eerste zes huurwoningen aan de Vincent van Goghstraat opgeleverd. Geheel Coronaproof ontvingen de huurders via de OFW Drive Thru de sleutels van hun nieuwe woning. “We hebben zin om hier te gaan wonen, we kunnen niet wachten om te gaan klussen in de woning.”, aldus de huuders.

Noek Pouw, directeur bestuurder van Oost Flevoland Woondiensten (OFW),  was aanwezig om de huurders te feliciteren: “Huurders een helemaal nieuwe woning aanbieden, is altijd iets bijzonders. Ik wens iedereen heel veel woonplezier in hun nieuwe woning. Ik hoop dat het een fijn thuis voor ze wordt in dit nieuwe stukje Dronten. En dat we de komende jaren nog veel meer woningzoekenden op deze manier een fijn (t)huis kunnen bieden.”

Alle huurders waren zeer enthousiast en konden niet wachten om de woning van binnen te bekijken, maar eerst een handtekening. Sommige hadden hulptroepen meegenomen: “Opa is ook mee, want hij is de beste klusser. En als opa het niet kan maken, dan kan niemand het.”

Ondanks de Coronacrisis konden veel bouwwerkzaamheden doorgaan, waardoor het is gelukt om binnen een jaar de eerste woningen op te leveren. April vorig jaar startte OFW de bouw van de 24 woningen; 12 levensloopwoningen en 12 eengezinswoningen. Dinsdag 16 maart worden de volgende 6 woningen opgeleverd. Daarna 6 op dinsdag 30 maart en de laatste 6 op dinsdag 13 april.

Met de bouw van de 24 woningen komt OFW tegemoet aan de vraag naar meer kleinere eengezinswoningen en woningen voor ouderen. De eengezinswoningen hebben twee bouwlagen met drie slaapkamers. De zolder biedt mogelijkheid voor een hobbykamer. De levensloopwoningen hebben één bouwlaag met op de begane grond een slaap- en badkamer. Op de verdieping is een tweede slaapkamer gerealiseerd. Bijzonder aan de woningen is, dat het de eerste nieuwe grondgebonden woningen van OFW zijn die gasloos zijn.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X