Nieuws

Published on oktober 16th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Patrimonium start nieuwbouw Mr. Lohmanstraat in 2021

Dinsdag 13 oktober ondertekenden directeur-bestuurder van Patrimonium Barendrecht Peter Manders en algemeen directeur Gebroeders Blokland René Biesheuvel de aanneemovereenkomst voor de herontwikkeling aan de Mr. Lohmanstraat. De afgelopen maanden kwam het definitieve ontwerp tot stand en nu bereiden de partijen de bouw voor.

Duurzame en levensloopvriendelijke appartementen
In het centrum van Barendrecht, aan de Mr. Lohmanstraat, realiseert Patrimonium 93 betaalbare, energiezuinige en levensloopvriendelijke woningen. De drie- en tweekamerappartementen zijn verdeeld over drie gebouwen met schuine kap en lift. Twee gebouwen krijgen vier bouwlagen (drie verdiepingen) en één gebouw krijgt deels vier en deels drie bouwlagen (drie en twee verdiepingen). De woningen worden gasloos en op de gebouwen komen zonnepanelen.

Verhuur appartementen Mr. Lohmanstraat
Patrimonium verhuurt de nieuwbouwappartementen via Woonnet Rijnmond. Als de verhuur start, volgt informatie daarover via de website, social media en de nieuwsbrief. Mensen die in aanmerking willen komen voor een appartement kunnen zich alvast inschrijven als woningzoekende op de website van Woonnet Rijnmond.

Centrumplan
Dit nieuwbouwproject is onderdeel van het Centrumplan. Samen met de gemeente Barendrecht werkt Patrimonium aan een aantrekkelijk en levendig centrum waar het ook prettig en goed wonen is. De bouw start begin 2021 en we verwachten de eerste appartementen in het tweede kwartaal van 2022 op te leveren.

Patrimonium Barendrecht vindt het belangrijk dat er voldoende betaalbare en levensloop-vriendelijke woningen beschikbaar zijn in Barendrecht. Door te investeren in energiezuinige woningen, houden we de kosten voor het energieverbruik voor onze huurders zo laag mogelijk èn dragen we bij aan een beter milieu.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X