Nieuws

Published on april 28th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie QuaWonen en Willems Vastgoedonderhoud tekenen contract voor energierenovatie 144 woningen

In de Schilderswijk in Krimpen aan den IJssel gaat Willems Vastgoedonderhoud in opdracht van QuaWonen 121 sociale huurwoningen energiezuinig maken. De eigenaren van de 23 koopwoningen in de buurt kunnen hierbij aansluiten. Bewoners zullen na de renovatie flink besparen op hun energierekening. De werkzaamheden beginnen medio september en zullen ongeveer een jaar duren.

Wat gaan we doen
De woningen in de Van Ruysdaelstraat en omgeving krijgen een grote schilderbeurt en de woningschil wordt goed geïsoleerd. De ramen, het glas en de deuren worden vervangen. Dak en vloeren worden geïsoleerd en de woning krijgt mechanische ventilatie. Bewoners die dat graag willen, krijgen zonnepanelen op hun dak. Dankzij de maatregelen verbetert het energielabel van de woning van gemiddeld E naar B en A.

Aanbod voor eigenaren van koopwoningen
QuaWonen is verantwoordelijk voor de aanpak van haar sociale huurwoningen. Maar in straten met huur- en koopwoningen betrekt de corporatie ook kopers bij haar plannen. Zij krijgen via de aannemer een aanbod om mee te doen met de energieaanpak.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X