Nieuws

Published on februari 11th, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Rijnhart Wonen start bouw woningen Bloemenvelde Zoeterwoude

Eind januari 2021 gaven wethouder Ton de Gans en Chretien Mommers (directeur-bestuurder van Rijnhart Wonen) op een bijzondere wijze het startsein voor de bouw van 27 sociale huurwoningen in Bloemenvelde in Zoeterwoude.

Bijzonder te noemen omdat bij zo’n feestelijk moment een feestje hoort. Helaas was dit vanwege de corona-maatregelen niet mogelijk. Ook bijzonder omdat in samenwerking met de gemeente Zoeterwoude en bouwonderneming Stout er weer 27 sociale huurwoningen voor de huurders van Rijnhart Wonen beschikbaar komen. Met het woningaanbod van 9 eengezinswoningen, 6 benedenwoningen en 12 bovenwoningen zet Rijnhart Wonen maximaal in op lokale doorstroming en streeft de woningcorporatie ernaar om een diversiteit aan doelgroepen te bedienen. Deze doelgroepen zijn starters, senioren en gezinnen.

Natuurinclusief bouwen
Bij het plan Bloemenvelde is natuurinclusief bouwen een belangrijk aspect. Zo krijgen de schuren straks groene daken en komen er onder andere vleermuiskasten.

Bredere ontwikkeling
Het project Bloemenvelde maakt onderdeel uit van een bredere ontwikkeling in Zoeterwoude-Dorp. Ook op de andere vrijgekomen schoollocaties worden straks woningen gebouwd. Op de website www.samenontwikkelen.nu vindt u alle informatie over deze projecten.

Planning oplevering woningen
De woningen worden naar verwachting in het najaar van 2021 opgeleverd en worden aangeboden via www.hureninhollandrijnland.nl. Via onze website en sociale media houden wij u op de hoogte van de vorderingen.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X