Nieuws

Published on september 10th, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie RKWBV levert 40 nieuwe woningen ‘Geiserhof’ Zeist feestelijk op

Op 2 september vierden de nieuwe bewoners een officieel openingsfeestje samen met de R.K. Woningbouwvereniging (RKWBV) en Van Wanrooij. Wethouder Laura Hoogstraten, Gerard Klomp van Van Wanrooij en Camiel Schuurmans van RKWBV onthulden samen de nieuwe naam ‘Geiserhof’ op het voormalige zwembadterrein in Zeist.

Het voormalige zwembadterrein heeft een verandering ondergaan
In het gezellige hofje zijn 40 huurwoningen gebouwd waarvan 22 eengezinswoningen en 18 appartementen. De 22 eengezinswoningen zijn eigendom van Van Wanrooij (middelhuur en vrije sector) en de appartementen worden door R.K. Woningbouwvereniging verhuurd. Het gebouw met daarin 16 sociale huur appartementen en 2 vrije sector appartementen heeft een bijzondere vorm: het loopt schuin af en heeft een poortdoorgang. 

Het hele project is uniek te noemen
Zo heeft de buurt uiteindelijk gekozen voor het plan dat nu is uitgevoerd. Een gezellige brink met betaalbare, Nul-op-de-Meter woningen. 

De huurwoningen zijn toekomstbestendig en voorzien van de nieuwste technologieën 
Alle woningen zijn voorzien van waterpompen en zonnepanelen. Steeds meer mensen willen een duurzame woning of streven naar een woning zonder energierekening. Daarom zijn de woningen Nul-op-de-Meter uitgevoerd.
De gemeente Zeist, Van Wanrooij en de RKWBV leveren op deze manier een mooie bijdrage aan het grote woningtekort in Zeist. 

Oplevering woningen|
27 september 2021 is de oplevering van de woningen.


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X