Nieuws

Published on mei 12th, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie SallandWonen bouwt vijf huurwoningen in plan Noorder Koeslag Wijhe

In opdracht van SallandWonen bouwt bouwbedrijf Roosdom Tijhuis 5 betaalbare huurwoningen voor 1- en 2 persoonshuishoudens in het plan Noorder Koeslag in Wijhe. Met de bouw van deze huurwoningen wordt opnieuw voorzien in de behoefte aan betaalbare woningen. Vorig jaar bouwde Roosdom Tijhuis al 11 van deze woningen, die erg geliefd waren. Nu komen er dus nog 5 bij.  De woningen zijn geschikt voor 1- en 2-persoonshuishoudens voor jong en oud met of zonder zorgvraag. Dit soort middelgrote woningen is voor veel mensen de perfecte woning als een eengezinswoning te groot is en een appartement niet gewenst.

Martin Companje (directeur Roosdom Tijhuis) en Marijke Kool (directeur-bestuurder SallandWonen) hebben onlangs de koop-/aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van de betaalbare huurwoningen. Begin mei start Roosdom Tijhuis met de bouwwerkzaamheden en de woningen worden naar verwachting eind oktober van dit jaar opgeleverd.De woningen worden aangeboden via de website en de facebookpagina van SallandWonen. De woningen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens van alle leeftijden.


Noorder Koeslag
Noorder Koeslag is een ruim opgezette nieuwbouwwijk met veel water, groen en speelgelegenheid. Het bos en de IJssel zijn dichtbij. Fietsers en voetgangers krijgen in deze wijk extra aandacht en kunnen via diverse paden naar het centrum van Wijhe, waar je uitstekende voorzieningen vindt. Ook de sport-, onderwijs- en cultuurvoorzieningen liggen om de hoek. Deze vijf nieuwe woningen in Wijhe dragen bij aan de afspraken die SallandWonen met de gemeente Olst-Wijhe heeft gemaakt: samen verder werken aan goed wonen in Salland.

https://www.sallandwonen.nl/over-ons/actueel/nieuwsarchief/persbericht-5-nieuwe-huurwoningen-in-plan-noorder-koeslag-wijhe/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X