Nieuws

Published on oktober 28th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Stek zet nieuwbouwwoningen Offem Zuid in Noordwijk in de verhuur

Vanaf 26 oktober kunnen geïnteresseerden reageren op de nieuwbouwwoningen van het project Offem Zuid in Noordwijk. Offem Zuid ligt in het verlengde van de karakteristieke Voorstraat, ruwweg tussen Herenweg en de Provincialeweg N206.

In totaal worden 68 twee-  en driekamerappartementen verhuurd. De sociale huurwoningen zijn verdeeld over twee gebouwen met de namen: Strandwal en Nieuwe duinen. Stol Architecten heeft gekozen voor een ‘industriële’ uitstraling die aansluit bij de bollenschuren die vroeger in dit gebied stonden. De appartementen zijn aantrekkelijk en goed toegankelijk voor een brede doelgroep, onder wie ook ouderen of mensen die minder mobiel zijn. Er zijn 55 driekamerappartementen en 13 tweekamerappartementen (vooral voor jongeren) beschikbaar. 

Als alles volgens plan verloopt, ontvangen vanaf eind januari 2023 de eerste huurders de sleutels van hun nieuwe woning.

https://www.stek-wonen.nl/Home/Nieuws/2022/Verhuur-Offem-Zuid-Noordwijk.html


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X