Nieuws

Published on februari 7th, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Vestia bouwt bedrijfsruimte om tot twaalf appartementen

Vestia start op maandag 4 februari met de transformatie van het appartementencomplex de Vogeltuinen in de wijk Schollevaar. De bedrijfsruimten op de begane grond en eerste verdieping worden omgebouwd tot twaalf nieuwe appartementen met bergingen. Ook realiseert Vestia 28 extra bergingen en een scootmobielruimte. Naar verwachting levert zij de woningen in september 2019 op.

‘’Het complex  Vogeltuinen is in 2010 gebouwd. De bedrijfsruimten staan al lange tijd leeg. Tot nu toe hebben we geen passende invulling gevonden. Tegelijkertijd is er een groot woningtekort, dus een logisch gevolg is dat we de bedrijfsruimte ombouwen

naar woningen. De nieuwe vrije sector huur appartementen zijn geschikt voor de middeninkomens en daarmee een welkome toevoeging op de woningen in Capelle aan  den IJssel,” vertelt Gert den  Ouden, vestigingsmanager van Vestia.

Extra ruimte

Den Ouden: “De bewoners, senioren,hebben behoefte aan een plek om scootmobielen neer te zetten en extra bergruimten. Daarom realiseren we naast de twaalf appartementen ook een scootmobielruimte en 28 extra bergingen. Onze plannen zijn positief ontvangen tijdens de inloopbijeenkomst op woensdag 21 november j.l.’’ Bouwbedrijf Bakker Arkel BV voert de werkzaamheden uit in opdracht van Vestia.

Klik hier voor meer informatie

 


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X