Nieuws

Published on september 9th, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Vidomes en Heembouw sluiten overeenkomst voor 67 appartementen in Palenstein

Vidomes en Heembouw Wonen hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de realisatie van 67 sociale huurappartementen in de woonwijk Palenstein in Zoetermeer. Het energiezuinige appartementencomplex maakt onderdeel uit van een grootschalige wijkvernieuwing en is naar ontwerp van Steenhuis Bukman Architecten.

Vernieuwen en verduurzamen
In de woonwijk Palenstein worden flats uit de jaren ‘60 gesloopt om plaats te maken voor een meer gevarieerd woningaanbod. Het vernieuwen en verduurzamen van de wijk, in combinatie met het toevoegen van water en groen, zal de leefbaarheid in de gehele wijk verbeteren.

Ideale ligging nabij winkels en maatschappelijke voorzieningen
De 67 twee- en driekamerappartementen worden rollatortoegankelijk en zijn daarom zeer geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De locatie is ideaal. Het nieuwe winkelcentrum van Palenstein en de maatschappelijke voorzieningen in Castellum liggen op loopafstand. Ook het Stadshart en de Dorpsstraat van Zoetermeer zijn vlakbij.

Start bouw en verwachte oplevering
Vidomes en Heembouw verwachten in het najaar van 2021 te starten met de bouw. De totale bouwperiode is zo’n 1,5 jaar. Dit betekent dat de appartementen rond de zomer van 2023 via Woonnet Haaglanden worden aangeboden.

Afbeelding (v.l.n.r.): Gerard Bac (directeur Heembouw Wonen), Daphne Braal (bestuurder Vidomes) en Léon Heddes (algemeen directeur Heembouw) ondertekenen de overeenkomst.

https://www.vidomes.nl/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X