Nieuws

Published on april 22nd, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Vidomes en BAM Wonen gestart met bouw 48 appartementen in Voorburg

BAM Wonen is in opdracht van Vidomes gestart met de bouw van 48 duurzame sociale NOM-huurappartementen aan de Rijnlandlaan in Voorburg. Ondanks de coronacrisis gaat dit project gelukkig gewoon door.

Feestelijk moment
Op 15 april is er gestart met het heiwerk. Met inachtneming van de maatregelen rondom het coronavirus, wisten BAM Wonen en Vidomes er toch een feestelijk moment van te maken. De projectontwikkelaar en verhuurmakelaar van Vidomes mochten samen de wapening in de eerste heipaal stoppen. Het appartementencomplex aan de Rijnlandlaan is het 2e project dit jaar dat BAM Wonen in opdracht van Vidomes uitvoert.

Woonoppervlak van 75m2, buitenruimte en berging
Het appartementencomplex omvat straks vijf woonlagen met in totaal 48 appartementen, met elk een woonoppervlak van 75 m2. Ieder appartement heeft een buitenruimte over de gehele breedte van de woning en een individuele berging op de begane grond. Het appartementencomplex is voorzien van twee liften en een stalplaats voor scootmobiels op de begane grond. Elk appartement krijgt een centraal verwarmingssysteem dat bestaat uit een water-water-warmtepomp en vloerverwarming. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst voor de elektriciteitsvoorziening voor onder andere de algemene ruimte.

Planning
BAM Wonen verwacht de appartementen in het tweede kwartaal van 2021 op te leveren.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X