Nieuws

Published on juni 25th, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Wold & Waard sluit overeenkomst met 3 vastgoedonderhoudsbedrijven

De vastgoedonderhoudsbedrijven Boekema uit Groningen, van der Geest uit Leeuwarden en Krijthe uit Doezum en Wold & Waard hebben op 13 juni de raamovereenkomst Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) ondertekend.

De ondertekening is het resultaat van een samenwerkingstraject waarin de al bestaande werkrelatie met de bedrijven is verdiept. In het RGS wordt er nog meer gebruik gemaakt van de expertise die de vastgoedbedrijven hebben op het terrein van goed onderhoud van onze woningen.

Door betere voorbereiding meer maatwerk

In het RGS is afgesproken om in de voorbereiding van het onderhoud meer samen te werken. Omdat de bedrijven de woningen al kennen van eerder schilderwerk, is het mogelijk om de uitvoering van het werk per cluster van woningen veel meer op maat te plannen en uit te voeren. De onderhoudsbedrijven en Wold & Waard profiteren van de voordelen hiervan.
Voor ons brengt dit een besparing in kosten met zich mee, terwijl de kwaliteit van het werk op peil blijft. “Deze besparing kunnen we goed gebruiken bij de grote opgave van het verduurzamen van onze woningen”, aldus Jan Leistra, manager Vastgoed bij Wold & Waard.  

Het RGS is een resultaat van een mooie samenwerking

Voorafgaand aan de ondertekening stond Jan Leistra stil bij het doorlopen van het traject. “Om te kunnen samenwerken is onderling vertrouwen belangrijk, net als het vieren van successen en het elkaar aanspreken en vasthouden wanneer het even niet goed gaat”. Hij is trots op het resultaat.

Planmatig onderhoud

Wij hebbem bijna 5000 sociale huurwoningen in het Westerkwartier. De bedrijven waarmee de raamovereenkomst RGS is afgesloten voeren het planmatig buitenschilderwerk van deze woningen uit. Daarnaast coördineren ze ook de uitvoering van het planmatig voegwerk en het dakdekkerswerk (het vervangen van platte daken) van de bergingen.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X