Nieuws

Published on oktober 7th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Wonen Midden-Delfland plaatst zonnepanelen op huurwoningen in Maasdijk 

Als het aan Wonen Midden-Delfland ligt worden er dit jaar nog bij ongeveer 250 woningen in Maasdijk zonnepanelen geplaatst. Hiermee komt de woningcorporatie tegemoet aan de toenemende vraag van haar huurders naar zonnepanelen en werkt hiermee verder aan een duurzame toekomst. 

Extra zonnepanelen

Wonen Midden-Delfland zet zich samen met haar huurders in voor duurzaam en energiezuinig wonen. Elk jaar worden huurwoningen voorzien van zonnepanelen. Inmiddels liggen er al panelen op ruim 450 woningen van Wonen Midden-Delfland.

In een tijd waarin huurders te maken krijgen met stijgende (energie)prijzen wil Wonen Midden-Delfland, als sociale verhuurder, haar huurders helpen. Door het plaatsen van zonnepanelen verlagen de woonlasten voor huurders. Daarnaast draagt het bij aan het versnellen van de energietransitie. Een win-win situatie. Jannie van den Berg, manager Vastgoed: “We kregen steeds meer aanvragen binnen voor zonnepanelen dat we zijn gaan kijken wat we op korte termijn konden realiseren. Met een nieuwe partij was het mogelijk om in Maasdijk dit jaar nog zonnepanelen te plaatsen. Daar zijn wij en onze huurders heel blij mee”.

Plaatsing

Stichting Wocozon gaat de zonnepanelen voor Wonen Midden-Delfland plaatsen. Uit hun eerste quick scan zijn 254 huurwoningen in Maasdijk geschikt gevonden. De bewoners van deze woningen hebben een aankondigingsbrief ontvangen en konden een digitale informatieavond bijwonen. De verwachting is dat voor het einde van het jaar alle panelen zijn geplaatst.

https://www.wonenmd.nl/over-ons/nieuws-publicaties/laatste-nieuws/nieuwsbericht/zonnepanelen-op-huurwoningen-in-maasdijk


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X