Nieuws

Published on juni 9th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Wonen Noordwest Friesland rondt nieuwbouw Sixtuswei Sexbierum af

Woensdag 3 juni was het zover! De vijf nieuwe huurwoningen aan de Sixtuswei in Sexbierum zijn overgedragen aan de bewoners. Een moment waar lang naar uit is gekeken. De huurders zijn blij met hun nieuwe woning, die helemaal van deze tijd is. ‘Het is mooi geworden en staat op een fantastische plek’ zo reageren ze. 

Door de coronacrisis was de sleuteluitreiking anders dan normaal. De sleutel stak al in het slot, waardoor de nieuwe huurders zo naar binnen konden. Daar lagen alle papieren en verdere informatie klaar. Onze medewerker was in de buurt om – op afstand – nadere informatie te verstrekken en installaties uit te leggen. Mooi dat op een aangepaste manier huurders in deze bijzondere tijd toch hun nieuwe huurwoning kunnen betrekken.

Woningen Sixtuswei Sexbierum
In 2019 zijn de 6 kleine en verouderde woningen aan de Sixtuswei gesloopt. Daarvoor in de plaats heeft Bouwbedrijf Kolthof vijf mooie nieuwe woningen gebouwd. Twee van deze woningen zijn geschikt voor de wat oudere doelgroep, door de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is nog een tweede slaapkamer aanwezig. 

De overige drie woningen zijn comfortabele 1 á 2 persoonswoningen. Deze variant beschikt over een badkamer en twee slaapkamers op de verdieping. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen, een luchtwarmtepomp en vloerverwarming op de begane grond. Kortom, een woning met de technieken van nu! 

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X