Nieuws

Published on mei 11th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Wonen Noordwest Friesland start bouwwerkzaamheden Bitgummole

Aan de Terhornestrjitte realiseert Wonen Noordwest Friesland tien prachtige nieuwe energiezuinige woningen. Op deze locatie stonden tien kleine en verouderde woningen. Na gesprekken met de toenmalige bewoners en een uithuisperiode voor deze huurders, zijn deze woningen gesloopt. Friso Bouwgroep heeft eind april de installatie voor de funderingspalen geplaatst en is begonnen met de bouwwerkzaamheden. De verwachting is dat de woningen in het najaar van 2020 worden opgeleverd. 

Woningen
Vier van deze woningen zijn levensloopgeschikt. Ze beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en een extra slaapkamer op de verdieping. Heel geschikt voor mensen die alles gelijkvloers willen hebben. De overige zes woningen zijn geschikt voor 1 á 2 persoonshuishoudens. Deze kleine comfortabele woningen zijn voorzien van twee slaapkamers op de verdieping. 

Alle woningen zijn energiezuinig en duurzaam. Ze zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, op het dak worden zonnepanelen geplaatst en voor de verwarming van de woning wordt er gebruik gemaakt van een luchtwarmtepomp. Kortom, een woning met de technieken van nu! 

Verhuur

Deze prachtige nieuwe woningen worden in de periode van 6 t/m 13 mei te huur aangeboden. Reageren kan op FrieslandHuurt. Daar is ook meer informatie over dit project te vinden.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X