Nieuws

Published on februari 8th, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

2

Corporatie Woonforte verwelkomt eerste nieuwe huurders in woningen De Boomgaard in Boskoop

Huurders van Woonforte kregen voorrang op een woning in De Boomgaard. Daardoor is een verhuisketen ontstaan op de woningmarkt in Boskoop. Dat is goed nieuws voor woningzoekenden.

Meer doorstroming met nieuwbouw De Boomgaard

Woonforte wil met het toevoegen van nieuwbouwwoningen doorstroming krijgen op de woningmarkt van huurwoningen in Alphen aan den Rijn. Daarom krijgen huurders van Woonforte die een huurwoning leeg achterlaten voorrang.

De huurwoningen van Woonforte die deze nieuwe bewoners achterlaten komen vrij voor reguliere woningzoekenden (bijvoorbeeld starters). Zo ontstaat een verhuisketen waarbij woningzoekenden een passend thuis in Alphen aan den Rijn/Boskoop kunnen vinden.

De Boomgaard

Alle 30 seniorenappartementen zijn comfortabel, energiezuinig en levensloopbestendig. Op het dak liggen zonnepanelen, waarmee iedere woning stroom krijgt van vier panelen. Daarmee besparen de nieuwe bewoners op hun eigen elektrarekening.

De Boomgaard maakt deel uit van de nieuwe woonwijk Waterrijk-West. Het gebouw aan de Boomgaard bestaat uit 30 huurappartementen, 28 koopappartementen en een verhuurbare ruimte op de begane grond. Hiervoor is nog geen definitieve invulling voor gevonden.

Fotobijschrift: Mevrouw Hertog-van der Born ontvangt woensdag 6 februari als eerste nieuwe huurders de sleutel van haar gloednieuwe appartement in De Boomgaard in Boskoop.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nl2 Responses to Corporatie Woonforte verwelkomt eerste nieuwe huurders in woningen De Boomgaard in Boskoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X