Nieuws

Published on maart 22nd, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie WoonFriesland werkt aan onderhoud en energiebesparende maatregelen in Noordwolde

WoonFriesland is gestart met onderhoud en modernisering van 10 woningen aan de IJsbaanweg en Kortebaan in Noordwolde.

De investering van circa 80.000 euro heeft onder andere betrekking op het aanbrengen van vloerisolatie, herstellen van metselwerk en plaatsen van zonnepanelen. Twee huizen krijgen een nieuwe keuken en één woning krijgt een nieuwe badkamer en toilet. In april zijn de werkzaamheden afgerond.

Van vloerisolatie tot asbest 

Tijdens de werkzaamheden wordt het metselwerk van de woningen gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Ook worden een aantal meterkasten vervangen en wordt bij een enkele woningen asbest verwijderd. Daarnaast treffen wij als het sociaal verhuurbedrijf energiebesparende maatregelen. We voorzien de woningen van isolatie in de kruipruimte. Hiermee blijft de warmte langer behouden en zal de energierekening voor de bewoners dalen. Ook worden  zonnepanelen geplaatst.

Met deze investering werken wij aan goed en betaalbaar wonen voor onze huurders. Een goede balans tussen duurzaamheid, energiezuinigheid en betaalbare kwaliteit staat hierbij voorop.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X