Nieuws

Published on maart 24th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Woongroep Marenland bereikt hoogste punt bouw Gerrit Raapstraat en Pieter Veningastraat

Een maand na het slaan van de eerste paal is vrijdag 18 maart al het hoogste punt van de nieuwbouw aan de Gerrit Raapstraat en de Pieter Veningastraat bereikt. Woongroep Marenland bouwt 92 nieuwe woningen in deze straten in Appingedam. 

Deze geweldige prestatie vierde Woongroep Marenland op donderdag 17 maart met de mensen op de bouw, door alle betrokkenen te trakteren op een lekkere lunch.

Nijhuis Bouw is verantwoordelijk voor de bouw van de nieuwe woningen. Er worden 40 levensloopwoningen en 52 gezinswoningen gebouwd. De nieuwe woningen worden gasloos, aardbevingveilig en duurzaam. De nieuwbouw gaat snel door het hoge productietempo van Nijhuis, ze bouwen namelijk 1 woning casco per dag.

De uitvoering van de bouw ligt goed op koers. De planning is dat de woningen vanaf het derde kwartaal van dit jaar kunnen worden opgeleverd.

https://www.woongroepmarenland.nl/over-woongroep-marenland/over-woongroep-marenland/nieuwsberichten/hoogste-punt-van-de-bouw-in-gerrit-raapstraat-en-pieter-veningastraat/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X