Nieuws

Published on april 1st, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Woongroep Marenland bereikt hoogste punt nieuwbouw 2e Fase Opwierde Zuid

Woongroep Marenland bouwt  in de tweede fase in Opwierde Zuid 59 nieuwe huurwoningen. Het hoogste punt van de eerste zes gezinswoningen is onlangs bereikt. Dit werd op vrijdag 19 maart gevierd.

Dit feestelijke moment  werd met de circa 100 aanwezige werklieden gevierd op de bouw onder het genot van een hapje en een frisje, uiteraard met de Corona maatregelen in acht nemend.

Bouwgroep Dijkstra Draisma uit Dokkum is verantwoordelijk voor de bouw van de nieuwe woningen. Er worden in deze tweede fase in totaal 51 gezins- en acht levensloopbestendige huurwoningen  gebouwd. De woningen zijn daarnaast aardbevingsbestendig, gasloos en zeer energiezuinig. Ook worden er 39 koopwoningen gebouwd in deze fase.

De uitvoering van de bouw ligt goed op koers. De planning is dat de woningen vanaf het derde kwartaal 2021 in fasen opgeleverd worden.

Deze woningen in Opwierde-Zuid vallen binnen het versterkingsprogramma. In opdracht van Nationaal Coördinator Groningen en Woongroep Marenland zijn deze woningen gesloopt en worden ze herbouwd.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X