Nieuws

Published on juni 25th, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Woonpalet realiseert 7 huurwoningen en 16 koopwoningen Knarrenhof Zeewolde

Met het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst voor het realiseren van een Knarrenhof in Zeewolde, zetten Woonpalet, Knarrenhof en Aannemersbedrijf Haafkes de laatste formele stap in het ontwikkelproces van dit bijzondere project. De volgende stap is de schop in de grond. Naar verwachting start de bouw van de Molenhof – bestaande uit 7 sociale huurwoningen van Woonpalet en 16 koopwoningen – in het vierde kwartaal van 2021. Als de bouw voorspoedig verloopt, kan de Molenhof in de herfst van 2022 opgeleverd worden.

Molenhof


Knarrenhof is een Hof waar mensen kiezen voor nabuurschap. Met voldoende privacy, een eigen huis en terras, maar met een gemeenschappelijke ruimte en tuin. Dit concept komt overal in Nederland op. In Zeewolde komt de Knarrenhof in de Polderwijk. In de Molenbuurt om precies te zijn, vandaar de naam Molenhof. De woningen zijn ontworpen door Inbo Architecten en worden gerealiseerd door Aannemersbedrijf Haafkes.

Op de foto, v.l.n.r. Gerard van Nieuwenhuizen, projectleider Vastgoed en Carolien van Rijen, directeur-bestuurder beide Woonpalet, Krijn Naeff, projectleider Haafkes en Manon Overdijk, projectleider en MT-lid Knarrenhof.

https://www.woonpalet.net/News/2113/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X