Nieuws

Published on september 8th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Woonpalet bouwt 44 huurwoningen in Polderwijk

Een kabaal van je gewelste en dan ineens is het stil. De heimachine stopt, de uitvoerder en de timmerman dragen het bouwbord naar de afgesproken plek en de twee directeuren in kwestie nemen hun positie in. De foto wordt gemaakt en daarmee markeren Salverda én Woonpalet officieel de start van de bouw van 44 sociale huurwoningen in de Polderwijk.

De Duinen

Het project, genaamd ‘De Duinen’, bestaat uit 44 sociale huurwoningen. Het gaat om vijf verschillende types verdeeld over vijf huizenblokken. De woningen zijn tussen de 61 m2 en 102 m2, hebben een open keuken, één of twee slaapkamers en een eigen fietsenberging in de tuin. De woningen met puntdak hebben een vaste trap of vlizotrap naar de zolder. Elke woning wordt voorzien van zonnepanelen. In het project zitten vier hoekwoningen met balkon. De woningen worden gebouwd op het (nu) open terrein schuin tegenover de DEKA-markt, aan de andere kant van de Zeewolderweg.

Planning

Op dinsdag 6 oktober adverteert Woonpalet de woningen op www.woonpalet.net. De woningen zijn bestemd voor woningzoekenden vanaf 23 jaar. Als alles volgens planning verloopt, worden de woningen in het najaar van 2021 opgeleverd.

Blijf op de hoogte via www.woonpalet.net/deduinen

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X