Nieuws

Published on juli 10th, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Woonpalet start bouw appartementencomplex Gizeh

Op maandag 8 juli openden bestuurder Aukje Reinders, Coloriet en directeur-bestuurder Wiepke van Erp Taalman Kip, Woonpalet de graafwerkzaamheden van de bouw van appartementencomplex Gizeh in het centrum van Zeewolde. Gizeh gaat bestaan uit 33 reguliere huurappartementen voor 55-plussers. Voor mensen met dementie komen er 16 zorgappartementen, waar Coloriet de zorg levert.

Aukje Reinders: ‘Samen – als Woonpalet en Coloriet – kleur geven aan het waardevolle leven van de inwoners van Zeewolde’, dat maken we hier wéér waar!’ Wiepke van Erp Taalman Kip: ‘Op elke leeftijd wil je wonen op een manier die bij je past. Dat geldt voor jong en oud. Gizeh faciliteert dat voor ouderen met mooi maatwerk: van zelfstandig wonen met voorzieningen en zorg vlakbij, tot zorgwoningen met 24-uurs toezicht en zorg. En dat in een aardgasloos en bijna CO2-neutraal gebouw, midden in Zeewolde!’

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X