Nieuws

Published on februari 28th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

2

Corporatie Woonstad Rotterdam bouwt nieuwbouw Nieuw Kralingen

Wil je wonen in de stad maar ben je ook op zoek naar ruimte en natuur? Dan is een van de 80 sociale huurappartementen van Nieuw Kralingen perfect voor jou. Aan de rand van het Kralingse bos en de plas is het comfortabel wonen: nu en in de toekomst. Het appartementengebouw heeft Kralingse details zoals het opstapje in de woningen aan de straat. Het gebouw krijgt drie verschillende architectuurstijlen, zodat het helemaal aansluit bij de andere woningen in de wijk.

Wonen in Nieuw Kralingen

  • 2-, 3- of 4-kamerappartement
  • In de stad én in het groen
  • De meeste woningen gelijkvloers: handig voor nu en de toekomst

Comfortabel wonen.

Het appartementengebouw biedt ruimte aan 80 huishoudens. De meeste woningen zijn 65m2 en hebben drie kamers: een woonkamer en twee slaapkamers. Ook komen er acht 2-kamerwoningen en vijf 4-kamerwoningen. Vanaf de bank loop je zo de open keuken in. Spullen die je niet iedere dag gebruikt, geef je een plekje in de berging. Misschien ook je klusspullen? Want in je nieuwe woning moet nog vloerbedekking komen en moeten de gordijnen nog opgehangen worden. Klaar met klussen, dan kan je ontspannen op je balkon aan de gedeelde galerij. Zo ontmoet je makkelijk je buren. Zit je buiten dan kijk je uit over de nieuwe wijk richting de plas.

Kies je voor Nieuw Kralingen, dan kies je voor comfortabel wonen. De moderne Kralingse appartementen zijn van veel gemakken voorzien. Koude voeten zijn verleden tijd door de vloerverwarming en je hebt veel licht door de hoge ramen. Zonnepanelen wekken elektra op voor de liften en verlichting van de gedeelde ruimtes, dat scheelt servicekosten! Ook is er een optie om je auto te parkeren op een eigen parkeerplek. Liever op de fiets? Die parkeer je in de gedeelde fietsenstalling. In de stalling kun je ook je elektrische (bak)fiets en scootmobiel opladen. Met een van de liften ben je zo op jouw verdieping: of je nu op de eerste of de vijfde woont. Handig voor nu met de boodschappen of in de toekomst als je wat slechter te been bent.

Nieuwe wijk.

Nieuw Kralingen grenst aan Crooswijk en Kralingen, waar je naar toe wandelt, fietst of rijdt voor je wekelijkse boodschappen. De naam van de wijk zegt het al: het is een nieuwe wijk die de komende 10 jaar wordt opgebouwd met 800 woningen. De sociale huurappartementen liggen aan de rand van de wijk aan de toekomstige Bosdreef. Die weg wordt verlegd voor de nieuwe wijk. Woon je straks in een van de appartementen, dan zie je de wijk letterlijk voor je neus gebouwd worden. Uniek voor Rotterdam, maar je uitzicht zal wel een paar jaar bestaan uit bouwverkeer en bouwplaats. Je kunt overlast hebben van bouwgeluid, stof en modder.  

https://www.woonstadrotterdam.nl/nieuw-kralingen


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nl2 Responses to Corporatie Woonstad Rotterdam bouwt nieuwbouw Nieuw Kralingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X