Nieuws

Published on december 23rd, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Woonveste bouwt 28 huurwoningen Geerpark Vlijmen

Woonveste laat 28 sociale huurwoningen bouwen in de eerste fase van het nieuwe deelgebied Tot Morgen in nieuwbouwwijk Geerpark Vlijmen. Tot Morgen komt ten noorden van het centrale park.

De bouw van de 28 sociale huurwoningen start begin 2021. Er komen 6 levensloopwoningen en 22 eengezinswoningen. Volgens planning start de verhuur in het derde kwartaal van het nieuwe jaar. Net als alle woningen in Geerpark zijn ook deze woningen gasloos en nul-op-de-meter; ze kunnen net zoveel energie opwekken als ze verbruiken. Dat maakt deze woningen bijzonder energiezuinig en duurzaam.

Overeenkomst getekend

Directeur-bestuurder Eric van den Einden van wooncorporatie Woonveste en algemeen directeur Bart Hendriks van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling uit Uden ondertekenden op 8 december de overeenkomsten. De woningen zijn ontwikkeld door Geerpark BV (een samenwerkingsverband van Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling). De architect is Visser en Bouwman uit ’s-Hertogenbosch.

Tot Morgen in Geerpark Vlijmen

In Tot Morgen wordt al gebouwd door Samenbouwen.In.Geerpark. Daarnaast komen er zowel koopwoningen van Geerpark BV als vrije kavels. Een unieke kans om te wonen op een exclusieve plek omringd door veel groen en water. De belangstelling was groot voor de koopwoningen en vrije kavels in deze fase. De bouw van de 38 projectwoningen in fase 1 van Tot Morgen start begin februari 2021. In dezelfde bouwstroom worden de 28 huurwoningen voor Woonveste meegenomen. Als alles voorspoedig verloopt, worden de eerste woningen in Tot Morgen voor kerst 2021 opgeleverd.

Over Woonveste

Woonveste, Afrikalaan 92 in Drunen, is een ondernemende en betrokken wooncorporatie in de regio Heusden, Haaren en ’s-Hertogenbosch. Bij ons staat de klant voorop, in het bijzonder ouderen, mensen met een beperking en mensen met een laag inkomen. Wij bieden een ruime keus aan betaalbare en goede woningen in een fijne woonomgeving. 

In Geerpark word je omringd door groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en Den Bosch is om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten? Kijk op www.geerpark.nl, www.facebook.com/geerpark of volg ons via twitter (@geerpark).

Klik hier voor meer informatie

Foto: Bart Hendriks (Hendriks Coppelmans Ontwikkeling) en Eric van den Einden (Woonveste)


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X